Delegatie bouwvakarbeiders uit het AWC bezoekt het bedrijf van Ford, omdat blijkt dat hier regelmatig wordt overgewerkt - Bennekom, Kors van,
Delegatie bouwvakarbeiders uit het AWC bezoekt het bedrijf van Ford, omdat blijkt dat hier regelmatig wordt overgewerkt.