Bouwvakarbeiders. [Een onderzoek naar hun aantal, hun verdeeling over vakken en bedrijven en hun werkloosheid]. Tabellen (Bureau Documentatie Bouwwezen, 1944)
Publicatie Bureau Documentatie Bouwwezen, B 1.