Lekker gegeten, goed geweten : resultaat van een onderzoek naar de barrières van een duurzamere voedingsconsumptie

"An Bastiaens, Erik Mathijs, Erwin Wauters... et al. DIGITAAL TE RAADPLEGEN IN DE LEESZAALDit rapport kwam tot stand in kader van het onderzoek Duurzame voeding, een samenwerking tussen Netwerk Bewust Verbruiken vzw, Ecolife vzw, Gezinsbond vzw, Velt vzw, Vredeseilanden vzw en de afdeling landb...

Full description

Bibliographic Details
Main Authors: Bastiaens, An, Mathijs, Erik, Wauters, Erwin
Institution:Amsab-Institute of Social History
Format: TEXT
Language:Dutch
Published: [S.l]: Netwerk Bewust Verbruiken (NBV); Ecolife; Gezinsbond; Velt; Vredeseilanden; KUL - afdeling landbouw- en voeseleconomie
Subjects:
Online Access:https://hdl.handle.net/10796/96AC8F8B-D95F-46A9-803B-BA3421A71FF6
Description
Summary:"An Bastiaens, Erik Mathijs, Erwin Wauters... et al. DIGITAAL TE RAADPLEGEN IN DE LEESZAALDit rapport kwam tot stand in kader van het onderzoek Duurzame voeding, een samenwerking tussen Netwerk Bewust Verbruiken vzw, Ecolife vzw, Gezinsbond vzw, Velt vzw, Vredeseilanden vzw en de afdeling landbouw- en voedseleconomie van de K.U.Leuven met steun van de Vlaamse overheid (duurzame ontwikkeling) en van de federale overheid (Poddo)."
Physical Description:46 p.
brochure