Lekker gegeten, goed geweten : resultaat van een onderzoek naar de barrières van een duurzamere voedingsconsumptie
"An Bastiaens, Erik Mathijs, Erwin Wauters... et al. DIGITAAL TE RAADPLEGEN IN DE LEESZAALDit rapport kwam tot stand in kader van het onderzoek Duurzame voeding, een samenwerking tussen Netwerk Bewust Verbruiken vzw, Ecolife vzw, Gezinsbond vzw, Velt vzw, Vredeseilanden vzw en de afdeling landb...
Main Authors: | , , |
---|---|
Institution: | Amsab-Institute of Social History |
Format: | TEXT |
Language: | Dutch |
Published: |
[S.l]: Netwerk Bewust Verbruiken (NBV); Ecolife; Gezinsbond; Velt; Vredeseilanden; KUL - afdeling landbouw- en voeseleconomie
|
Subjects: | |
Online Access: | https://hdl.handle.net/10796/96AC8F8B-D95F-46A9-803B-BA3421A71FF6 |
Summary: | "An Bastiaens, Erik Mathijs, Erwin Wauters... et al. DIGITAAL TE RAADPLEGEN IN DE LEESZAALDit rapport kwam tot stand in kader van het onderzoek Duurzame voeding, een samenwerking tussen Netwerk Bewust Verbruiken vzw, Ecolife vzw, Gezinsbond vzw, Velt vzw, Vredeseilanden vzw en de afdeling landbouw- en voedseleconomie van de K.U.Leuven met steun van de Vlaamse overheid (duurzame ontwikkeling) en van de federale overheid (Poddo)." |
---|---|
Physical Description: | 46 p. brochure |